© 2019 - Alle rechten voorbehouden. De actieperiode loopt van 1 juli tot en met 31 juli 2019 met een uiterste registratiedatum van 31 augustus 2019. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

1- De gecommuniceerde vanaf consumentenadviesprijzen zijn gebaseerd op de basisversie van het model/ uitvoering exclusief het voordeel en inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. De actieperiode loopt van 1 juli tot en met 31 juli 2019 met een uiterste registratiedatum van 31 augustus 2019.

2- Het gecommuniceerde voordeel is alleen van toepassing bij keuze voor een Renault uit voorraad. Het voordeel verschilt per model en wordt verwerkt in de inruilprijs van uw inruilauto. Voordelen zijn niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten.

3- De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op de basisversie met een looptijd van 60 maanden, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bij keuze voor extra luxe zal het maandbedrag wijzigen. Het gecommuniceerde tarief is inclusief motorrijtuigenbelasting, all-risk verzekering, onderhoud, reparatie, banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving, rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en typefouten voorbehouden.

De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden