© 2019 Alle rechten voorbehouden.

De bedrijfswagen acties zijn geldig voor orders van de KANGOO, TRAFIC en MASTER binnen de actieperiode. De actieperiode loopt van 10 januari tot en met 06 mei 2019 met een uiterste registratiedatum van 31 augustus 2019. Uitgesloten van de Actie zijn de Générique (Pro) uitvoeringen, Z.E. modellen, Lease Rent, (internationale) rentals, fleet jaarafspraken en dealer orders. Actie is wel van toepassing op reguliere leaseorders. Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW & BPM, tenzij anders vermeld.

Flex Choice
Er zijn vier verschillende mogelijkheden in deze actie voor wat betreft financiering: FLEX CHOICE ESSENTIAL, FLEX CHOICE SMART, FLEX CHOICE PREMIUM en FINANCIERING. Bij de keuze voor FLEX CHOICE ESSENTIAL is de effectieve rente op jaarbasis 2,9% met een maximale looptijd van 5 jaar en met de mogelijkheid om een slottermijn te selecteren. Bij de keuze voor FLEX CHOICE SMART is de effectieve rente op jaarbasis 1,9% (bij aanschaf van het serviceproduct verlengde garantie óf onderhoudscontract) met een maximale looptijd van 5 jaar en met de mogelijkheid om een slottermijn te selecteren. Bij de keuze voor FLEX CHOICE PREMIUM is de effectieve rente op jaarbasis 0,9% (bij aanschaf van de serviceproducten verlengde garantie én onderhoudscontract) met een maximale looptijd van 5 jaar en met de mogelijkheid om een slottermijn te selecteren. Bij de Keuze FINANCIERING is de effectieve rente op jaarbasis 0% met een maximale looptijd van 3 jaar (maximaal te financieren bedrag is € 20.000,- excl. BTW en BPM) en met de mogelijkheid om een slottermijn te selecteren. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.