© 2019 Alle rechten voorbehouden.

Personenwagens
De acties zijn alleen geldig op voorraadmodellen bij Segerink & Wolbers en zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De actieperiode loopt van 15 oktober tot en met 31 december 2018 met een uiterste registratiedatum van 31 december 2018. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen. Het vermelde voordeel kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod.

De gecommuniceerde acties zijn niet geldig op leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Bedrijfswagens
De bedrijfswagen acties zijn geldig voor orders van de KANGOO, TRAFIC en MASTER binnen de actieperiode van 1 oktober 2018 tot en met 30 november 2018. De uiterste registratiedatum van de betreffende voertuigen is 30 april 2019. Uitgesloten van de Actie zijn de Générique (Pro) uitvoeringen, Z.E. modellen, Lease Rent, (internationale) rentals, fleet jaarafspraken en dealer orders. Actie is wel van toepassing op reguliere leaseorders. Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW & BPM, tenzij anders vermeld.

Naast het financieringsaanbod geldt er een vakman bedrijfswagen premie incl. gratis laadruimte pakket. De premie is gebaseerd op een percentage van de netto catalogusprijs van de duurst beschikbare variant per model en de klantwaarde van het gratis laadruimte pakket is in het voordeel verwerkt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.