© 2020 - Alle rechten voorbehouden. De actieperiode loopt van 1 juli tot en met 31 juli 2019 met een uiterste registratiedatum van 31 augustus 2019. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Personenwagens
De acties zijn alleen geldig op voorraadmodellen bij Segerink & Wolbers en zijn niet geldig i.c.m. andere acties. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen. Het vermelde voordeel kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod.

De gecommuniceerde acties zijn niet geldig op leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Bedrijfswagens
De bedrijfswagen acties zijn geldig voor orders van de KANGOO, TRAFIC en MASTER binnen de actieperiode. Uitgesloten van de Actie zijn de Générique (Pro) uitvoeringen, Z.E. modellen, Lease Rent, (internationale) rentals, fleet jaarafspraken en dealer orders. Actie is wel van toepassing op reguliere leaseorders. Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW & BPM, tenzij anders vermeld.