© 2018 - De Actie is geldig voor orders van de KANGOO, TRAFIC en MASTER (dus ook voor TRAFIC Passenger en MASTER Combi) en de actieperiode loopt van 1 februari 2018 tot en met 7 mei 2018. De uiterste registratiedatum van de betreffende voertuigen is 31 augustus 2018. Uitgesloten van de Actie zijn: Générique (Pro) modellen en KANGOO Z.E. modellen en Leaserent, (internationale) rentals, fleetjaarafspraken en dealerorders. Actie is wel van toepassing op: reguliere leaseorders. Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW & BPM, tenzij anders vermeld.

Flex Choice
Er zijn vier verschillende mogelijkheden in deze actie voor wat betreft financiering: FLEX CHOICE ESSENTIAL, FLEX CHOICE SMART, FLEX CHOICE PREMIUM en FINANCIERING. Bij de keuze voor FLEX CHOICE ESSENTIAL is de effectieve rente op jaarbasis 1,9% met een maximale looptijd van 5 jaar en met de mogelijkheid om een slottermijn te selecteren. Bij de keuze voor FLEX CHOICE SMART is de effectieve rente op jaarbasis 0,9% (bij aanschaf van het serviceproduct verlengde garantie óf onderhoudscontract) met een maximale looptijd van 5 jaar en met de mogelijkheid om een slottermijn te selecteren. Bij de keuze voor FLEX CHOICE PREMIUM is de effectieve rente op jaarbasis 0% (bij aanschaf van de serviceproducten verlengde garantie én onderhoudscontract) met een maximale looptijd van 5 jaar en met de mogelijkheid om een slottermijn te selecteren. Bij de Keuze FINANCIERING is de effectieve rente op jaarbasis is 0% met een maximale looptijd van 3 jaar (maximaal te financieren bedrag is € 20.000,- excl. BTW en BPM) en met de mogelijkheid om een slottermijn te selecteren. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Segerink & Wolbers behoudt zich het recht voor de Actie tussentijds aan te passen of te beëindigen. Zo nodig zal een gewijzigde versie van de actievoorwaarden op de website worden geplaatst. In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de Actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Segerink & Wolbers zich het recht voor om de deelnemer van de Actie uit te sluiten. Energieverbruik KANGOO, TRAFIC en MASTER variërend van 4,3-9,9 l/100 km, resp. 23,3-10,1 km/l. CO2-uitstoot variërend van 112 - 260g/km. Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. Minimaal 2 jr. fabrieksgarantie op elke nieuwe Renault Bedrijfswagen. 12 jr. plaatwerkgarantie KANGOO en TRAFIC en 6 jaar op MASTER. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden.