© 2018 Alle rechten voorbehouden. 1- De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. De genoemde voordelen zijn alleen geldig bij Segerink & Wolbers t/m 30-09-2018, een uiterste registratiedatum van 31-10-2018 en zijn niet geldig i.c.m. andere acties. 2- Het totale voordeel is opgebouwd uit direct klantvoordeel én voordeel op voorraadmodellen. Enkel bij een Renault uit voorraad profiteert u van het volledige voordeelbedrag. Voordelen zijn niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en type fouten voorbehouden.

3- De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden.

4- Het genoemde voordeel is zowel van toepassing bij een aanvraag op nieuw samen te stellen Renault-modellen als bij de keuze voor een nieuwe Renault uit voorraad en is geldig t/m 30-09-2018.